PROFESIONALITA S LIDSKOU TVÁŘÍ

KLÁRA MARVANOVÁ

Dlouholeté zkušenosti hotelové manažerky proměňuji v úspěch ostatních.

Působím jako lektor a mentor pro studenty hotelových škol, koordinátor a supervizor personálu hotelových restaurací, zástup hotelových manažerů či koordinátor eventů, společenských akcí a kongresů.

Certifications

S ČÍM VÁM POMOHU

Dlouholeté zkušenosti hotelové manažerky proměňuji v úspěch ostatních. Společně posuneme úroveň hotelové gastronomie a dáme jí lidskou tvář.

SUPERVIZE OBSLUHY A PERSONÁLU

Zajistím, aby vaši hoteloví hosté odcházeli nejen s plným žaludkem, ale i skvělým pocitem a chtěli se opět vrátit.

STUDENTI HOTELOVÝCH ŠKOL

Předávám své zkušenosti lidskou formou tak, aby studenti šli do praxe plně připraveni.

AKCE, EVENTY A KONGRESY

Kompletně zorganizuji společenské akce, oslavy či kongresy na míru Vašim potřebám.

SLUŽBY PRO VIP KLIENTELU

Poskytuji profesionální servis pro VIP klienty z Čech i zahraničí.

Přirozená autorita a leadership s empatickým přístupem.

Přináším roky zkušeností s řízením hotelových restaurací a vedením personálu. Svoji stopu jsem zanechala např. v hotelu Clarion Congress Hotel, Crowne Plaza Prague, Le Palais Art Hotel či Hotel Josef.

ODBORNÁ PŘÍPRAVA A PRAXE PRO STUDENTY

Unikátní formát spolupráce se studenty hotelových a gastronomických škol.

KOORDINACE A SUPERVIZE PERSONÁLU

Interim management a koordinace personálu během hotelových snídaní či eventů.

SPOLEČENSKÉ AKCE, EVENTY A KONGRESY

Hladký průběh a profesionální zajištění soukromých akcí, kongresů a eventů na míru. 

Pojďme navázat spolupráci

Erasmus studenti z Turecka

Ve spolupráci s hotelem Art Nouveau Palace Hotel Prague probíhá, v rámci programu Erasmus, praxe studentů z Turecka. V programu působím jako lektor a dohlížím na studenty v kuchyni, v cukrárenské výrobě a při obsluze v restauraci.

Studenti mají možnost si prakticky vyzkoušet přípravu pokrmů v á la carte kuchyni pod dohledem zkušených kuchařů a tvorbu dezertů pod supervizí profesionálních cukrářů. Pomáhají s přípravou snídaní a dalších jídel. 

O mně

Jsem profesionál s cennými zkušenostmi, které chci zúročit smysluplným způsobem. Společně posuneme úroveň hotelové gastronomie a dáme jí lidskou tvář.

Klára Marvanová foto

Celý svůj život se pohybuji v oblasti hotelnictví a gastronomie. Je pro mě důležité, aby úroveň poskytovaných služeb převyšovala očekávání hostů a zároveň nesla osobní přístup. 

Zaměřuji se na řízení a koordinaci všech aktivit souvisejících s provozem hotelových restaurací a barů včetně VIP služeb. Současně dohlížím na to, aby byla zajištěna odpovídající kvalita poskytovaných produktů a služeb v souladu s hotelovými standardy. 

Zajišťovala jsem stravování a catering pro národní hokejové týmy z Kanady, Švédska, Německa, Francie, Rakouska, USA, Švýcarska a Lotyšska během MS v ledním hokeji 2015. 

Klára Marvanová icon

Klára Marvanová

Doporučení

Co říkají moji klienti

“Poznala jsem Kláru Marvanovou v hotelu Josef, kde zastávala funkci manažera zodpovědného za přípravu a servírování snídaní a za celou organizaci s tím související. Mohu potvrdit, že její profesionální přístup a znalost všeho, co taková pozice obsahuje byl absolutně perfektní a její osobní schopnost vytvořit příjemné prostředí pro hotelové hosty byla nezapomenutelná. Strávila jsem velkou část života cestováním a návštěvou těch nejlepších hotelů po celém světě a vím, jak je důležitá pozice Kláry - současně ji umím ocenit a vážit si jí. Jsem přesvědčená, že za těch pár let, co jsem Kláru neviděla, se mohla po profesionální i lidské stránce jen zlepšit a vím, že její role v jakékoli jiné podobné situaci musí být na nejvyšší úrovni, jakou si dovedu představit. Je radost pracovat s Klárou Marvanovou, stejně jako je i opravdovou radostí se s ní setkat.“
EVA JIŘIČNÁ
architekt
“ Kláru Marvanovou jsem měl čest poznat v nově otevřeném kongresovém hotelu Clarion, jako vedoucí střediska Restaurace Veduta. Zajišťovala kompletní hotelové služby spojené s gastronomií, kongresovou turistikou, bankety, rauty, organizovala a supervizovala eventy. Současně se plně věnovala studentům školy hotelnictví a gastronomie formou konzultací a seminářů. Vždy kladla důraz na společenské vystupování, jednání s hosty, empatii a vysokou odbornost. Vážím si jejích odborných znalostí, zkušeností včetně umění jednat nejen s hosty, ale i se svými kolegy, které odborně vede a rozvíjí.”
PaedDr. VÁCLAV ŠMÍD
Střední škola hotelnictví a gastronomie SČMSD Praha 9 Klánovice
Přejít nahoru