PROFESIONALITA S LIDSKOU TVÁŘÍ
KLÁRA MARVANOVÁ
Dlouholeté zkušenosti hotelové manažerky proměňuji v úspěch ostatních.
Působím jako lektor a mentor pro studenty hotelových škol, koordinátor a supervizor personálu hotelových restaurací, zástup hotelových manažerů či koordinátor eventů, společenských akcí a kongresů.
Certifications
S ČÍM VÁM POMOHU
Dlouholeté zkušenosti hotelové manažerky proměňuji v úspěch ostatních. Společně posuneme úroveň hotelové gastronomie a dáme jí lidskou tvář.
SUPERVIZE OBSLUHY A PERSONÁLU
Zajistím, aby vaši hoteloví hosté odcházeli nejen s plným žaludkem, ale i skvělým pocitem a chtěli se opět vrátit.
STUDENTI HOTELOVÝCH ŠKOL
Předávám své zkušenosti lidskou formou tak, aby studenti šli do praxe plně připraveni.
AKCE, EVENTY A KONGRESY
Kompletně zorganizuji společenské akce, oslavy či kongresy na míru Vašim potřebám.
SLUŽBY PRO VIP KLIENTELU
Poskytuji profesionální servis pro VIP klienty z Čech i zahraničí.
Přirozená autorita a leadership s empatickým přístupem.
Přináším roky zkušeností s řízením hotelových restaurací a vedením personálu. Svoji stopu jsem zanechala např. v hotelu Clarion Congress Hotel, Crowne Plaza Prague, Le Palais Art Hotel či Hotel Josef.
ODBORNÁ PŘÍPRAVA A PRAXE PRO STUDENTY
Unikátní formát spolupráce se studenty hotelových a gastronomických škol.
KOORDINACE A SUPERVIZE PERSONÁLU
Interim management a koordinace personálu během hotelových snídaní či eventů.
SPOLEČENSKÉ AKCE, EVENTY A KONGRESY
Hladký průběh a profesionální zajištění soukromých akcí, kongresů a eventů na míru.
Erasmus studenti z Turecka
Ve spolupráci s hotelem Art Nouveau Palace Hotel Prague probíhá, v rámci programu Erasmus, praxe studentů z Turecka. V programu působím jako lektor a dohlížím na studenty v kuchyni, v cukrárenské výrobě a při obsluze v restauraci.
Studenti mají možnost si prakticky vyzkoušet přípravu pokrmů v á la carte kuchyni pod dohledem zkušených kuchařů a tvorbu dezertů pod supervizí profesionálních cukrářů. Pomáhají s přípravou snídaní a dalších jídel.






O mně
Jsem profesionál s cennými zkušenostmi, které chci zúročit smysluplným způsobem. Společně posuneme úroveň hotelové gastronomie a dáme jí lidskou tvář.
Celý svůj život se pohybuji v oblasti hotelnictví a gastronomie. Je pro mě důležité, aby úroveň poskytovaných služeb převyšovala očekávání hostů a zároveň nesla osobní přístup.
Zaměřuji se na řízení a koordinaci všech aktivit souvisejících s provozem hotelových restaurací a barů včetně VIP služeb. Současně dohlížím na to, aby byla zajištěna odpovídající kvalita poskytovaných produktů a služeb v souladu s hotelovými standardy.
Zajišťovala jsem stravování a catering pro národní hokejové týmy z Kanady, Švédska, Německa, Francie, Rakouska, USA, Švýcarska a Lotyšska během MS v ledním hokeji 2015.